Program za knjigovodstvo


IKS (Integralni knjigovodstveni sistem) je idealno programsko rešenje za vodjenje poslovnih knjiga.


Možete voditi knjigovodstvo za privredno društvo, preduzetničku radnju, udruženje građana, bez obzira na delatnost, veličinu i obim poslovanja. Koncipiran je tako da obuhvata sve segmente i module poslovanja preduzeća.


VOĐENJE ROBNE MALOPRODAJE

PROGRAM ZA VOĐENJE ROBNE MALOPRODAJE


Saznajte više...OBRAZAC POPDV - XML format

Automatsko popunjavanje POPDV obrasca iz našeg programa za knjigovodstvo možete pogledati OVDE.

Naš program možete koristiti za sastavljanje obrasca POPDV bez menjanja sopstvenog knjigovodstvenog programa.

prorogram_za_plate1

Pogodnosti prilikom iznajmljivanja IKS programskih modula

Podrška i pomoć pri radu u programu u svakom trenutku preko remote desktopa za sve vreme korišćenja programa ukuljučeno je u cenu održavanja. Početna obuka za korišćenje programa uključena je u cenu održavanja.
knjigovodja_racunar_2

IKS je jednostavan za korišćenje i pozdan u radu

IKS program za knjigovodstvo odlikuje sigurnost i lakoća savladavanja rada. Jednostavnost - korisnički interfejs je jednoobrazan i modernog izgleda. Omogućili smo vam da se jednim unosom dokument upiše u više pomoćnih evidncija. Lakoća savladavanja rada u IKS-u je naša glavna prednost.


knjigovodstvo_dvojno2

IKS je uvek usklađen sa zakonom

Bitan deo aplikacije je i automatski update putem interneta koji omogućava da vaš program za knjigovodstvo uvek bude ažuriran u skladu sa zakonskim promenama te osvežen svim novim mogućnostima koje stalno dodajemo i usavršavamo.
aa

IKS za knjigovodstvene agencije

Ukoliko ste knjigovodstvena agencija program za knjigovodstvo IksWin će vam na jednostavan način omogućiti vođenje knjigovodstva za neograničen broj firmi.
Omogućava vođenje poslovnih knjiga za sve vrste poslovnih jedinica.
knjigovodja_racunar_2

IKS ne zahteva kupovinu novog računara

Kompjuter koji trenutno koristite biće odgovarajući za IKS program za knjigovodstvo. IKS program za knjigovodstvo radi isključivo na računarima sa Windows opreativnim sistemima (Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10).
knjigovodstvo22

IKS može da radi u lokalnoj mreži kompjutera

IKS program za knjigovodstvo je baziran na klijent-server arhitekturi i podržava rad u lokalnoj mreži sa neograničenim brojem klijenata.
knjigovodja_racunar_2

IKS skraćuje vreme unosa podataka korišćenjem tastature

Podaci se unose uz pomoć miša i u većoj meri preko tastature. IKS je u potpunosti prilagođen za rad tastaturom - čime korisnik znatno dobija na brzini unosa. Pri izradi smo se vodili idejom da postignemo jednostavnost i brzinu unosa kao nekada korišćenih DOS programa.


podrska

Možemo Vam pomoći preko interneta u svakom trenutku

Stručna podrška, saveti i pomoć pri radu u programu u svakom trenutku putem internera i remote desktopa (Team Viewer) za sve vreme korišćenja programa ukuljučeno je u cenu održavanja.

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!

Ne propustite priliku da probate naše programe besplatno!

Potrebno Vam je dva minuta da se registrujete. Nakon toga možete preuzeti naše sjajne programe u demo verziji, instalirati na Vaš računar i probati.