Program za eFakture


Pošaljite vaše fakture bez prijavljivanja na SEF.


Kreirajte fakturu, avans, knjižno odobrenje ili zaduženje i pošaljite ga odmah na SEF. Ako je dokumet primljen na SEF u odgovoru dobijate vaš id i fakturu možete odmah štampati ili poslati vašem knjigovođi. Ako vaš kupac nije registrovan na SEF program će poslati pojedinačnu evidenicu pdv-a.


eFAKTURE

Ušteda vremena i novca u današnje vreme postalo je primarni cilj. Digitalno doba i razvoj tehnologije omogućile su smanjenje troškova, bržu komunikaciju, organizovanije arhiviranje dokumenata, bolju zaštitu životne sredine smanjenim trošenjem papira i tonera.
Posetite naš sajt kako bi ispratili sve novine koje budu objavljenje u vezi eFaktura. Takođe, možete nas kontaktirati za više informacija na kontakt telefone na dnu strane.

ZA PROGRAMERE

Razvili smo program za eFakture koji iz definisanog foldera prihvata TXT, CSV, JSON, XML fajlove u definisanom formatu i automatski šalje fakturu na portal eFakture. Ako je korinsik koji je naveden kao primalac (PIB korisnika-kupca), registrovan na portalu eFakture, program će izvršiti slanje fakture. Ako je slanje bilo uspešno, Softek program za eFakture u folderu OUT upisati odgovor sa portala, odnosno ID pod kojim je registrovan, odnosno SalesInvoiceID, kao i poruku da je poslat. Kasnije, preko ovog ID možete proveravati status fakture (odobrena, odbijena ili obrisana). Takođe, slanjem komandi u IN folder, možete dobiti i spisak primljenih faktura sa portala eFakture.

OSNOVNI PROZORI PROGRAMA FAKTURISANJE

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!