Program za restorane i kafiće


Efikasnost i profitabilnost na prvom mestu.


Softek POS-restoran je rešenje za sve korisnike koji posluju u kafiću ili restoranu. Njegov jednostavan pristup i jednostavna upotreba i pouzdanost čini ovaj program odličan sistem za Vaše potrebe POS-a. Omogućiće precizno i efikasno upravljanje zalihama u Vašem ugostiteljskom objektu.


  • Iza nas je više od 20 godina iskustva, stoga ćemo Vam pomoći u postizanju jednostavnosti u upravljanju ugostiteljskim objektom.
  • Pruža podršku širokom i raznovrsnom konceptu restorana i tokovima rada.

KNJIGOVODSTVENO VOĐENJE UGOSTITELJSKOG OBJEKTA

U okviru programa za restoran, postoji poseban modul koji se odnosi na knjigovodstveno vođenje restorana/kafića/brze hrane. Ovaj modul namenjen je svim knjigovođama, koji unose dnevne prodaje objekta i prate DPU knjigu. Detaljno objašnjeno korisničko uputstvo možete pogledati OVDE.

Bez obzira da li koristite naš program za izdavanje fiskalnih isečaka, možete OFFLINE voditi Vašu DPU knjigu. Potrebno je da pravite ulaze nabavljenog pića/repromaterijala i na kraju dana da unesete izveštaj o prodatim artiklima.

CENOVNIK

verzija sa fiskalnom kasom

CENOVNIK

verzija za knjigovođe

  • SUPER PONUDA - Dva meseca besplatna DEMO verzija programa.
  • Kontaktirajte nas još danas i saznajte šta Vam možemo ponuditi da unapredite Vaš posao.

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!

Ne propustite priliku da probate naše programe besplatno!

Potrebno Vam je dva minuta da se registrujete. Nakon toga možete preuzeti naše sjajne programe u demo verziji, instalirati na Vaš računar i probati.