Mi pravimo programe.


Od 1997. godine uspešno poslujemo u oblasti savremenih informacionih tehnologija.


Iza nas je veliko iskustvo u razvoju knjigovodstvenog, poslovnog i medicinskog softvera, stečeno u radu na kompleksnim i zahtevnim projektima. Zato naši programi obezbeđuju okruženje koje je lako za korišćenje, u kome se osećate sigurno i radite brzo. Pitajte naše mnogobrojne zadovoljne korisnike za preporuku i pridružite nam se!


Kakve programe pravimo?


Pravimo Pouzdane i Kvalitetne Knjigovodstvene, Poslovne i Medicinske Programe.


Naši programi su projektovani za Windows operativne sisteme, koriste moderne relacione baze podataka i predviđeni su za rad u računarskim mrežama ili preko interneta. Programi imaju zajedničko jezgro, platformu koja je razvijana više godina i koristi se kod svih korisnika. To nam omogućava da se svako poboljšanje direktno uključi u više naših programa, tako da korist imaju svi korisnici. U ispunjavanju korisničkih zahteva uvek težimo praktičnim i održivim rešenjima, koja će na duži vremenski rok zadovoljiti potrebe korisnika.


Pravimo sigurne programe!


Naši programi su uvek ažurni i usklađeni sa zakonom.


Održavanje programa je naš stalni radni zadatak. Projektantski tim konstantno radi na razvoju i nove verzije objavljujemo nekoliko puta godišnje. One su rezultat zakonskih promena, povećanja kvaliteta postojećih obrada i dodavanja novih mogućnosti.


Sa nama nikada niste sami!


Korisnička podrška i pomoć je uvek dostupna i uključena u Vaš paket.


Podrška je naša značajna aktivnost, sa osnovnim zadatkom da pruži korisnicima Softek knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih informacionih sistema pomoć u korišćenju aplikacija. Obezbeđena je telefonska podrška za korisnike svakog radnog dana. Po potrebi, kroz interventno održavanje klijentima možemo obezbediti pomoć u kritičnim situacijama, ako priroda njihovog posla to zahteva. Za kvalitet naših usluga fizička rastojanja nisu ograničavajući faktor. Koristeći najsavremenije internet komunikacije, intervencije možemo da izvršimo u najkraćem mogućem roku.


Čemu težimo?


Želimo da stvorimo najbolje poslovne programe koji će Vam pomoći da poboljšate Vaše poslovanje.


Gledamo u budućnost. Planiramo dugoročno. Naš posao nikada neće biti završen. Želimo da povećamo jednostavnost upotrebe i pokrijemo segmente menadžmenta podataka koje još uvek ne pokrivamo. Svakim danom bliži smo svom cilju - razvoj najboljih knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih informacionih sistema koji će Vam pomoći da organizujete podatke i uspešno poslujete.

Preuzmite demo verziju programa i sami prosudite koliko smo blizu cilja.


Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!

Ne propustite priliku da probate naše programe besplatno!

Potrebno Vam je dva minuta da se registrujete. Nakon toga možete preuzeti naše sjajne programe u demo verziji, instalirati na Vaš računar i probati.