Mi pravimo programe.


Od 1997. godine uspešno poslujemo u oblasti savremenih informacionih tehnologija.


Iza nas je veliko iskustvo u razvoju knjigovodstvenog, poslovnog i medicinskog softvera, stečeno u radu na kompleksnim i zahtevnim projektima. Zato naši programi obezbeđuju okruženje koje je lako za korišćenje, u kome se osećate sigurno i radite brzo. Pitajte naše mnogobrojne zadovoljne korisnike za preporuku i pridružite nam se!


Kakve programe pravimo?


Pravimo Pouzdane i Kvalitetne Knjigovodstvene, Poslovne i Medicinske Programe.


Naši programi su projektovani za Windows operativne sisteme, koriste moderne relacione baze podataka i predviđeni su za rad u računarskim mrežama ili preko interneta. Programi imaju zajedničko jezgro, platformu koja je razvijana više godina i koristi se kod svih korisnika. To nam omogućava da se svako poboljšanje direktno uključi u više naših programa, tako da korist imaju svi korisnici. U ispunjavanju korisničkih zahteva uvek težimo praktičnim i održivim rešenjima, koja će na duži vremenski rok zadovoljiti potrebe korisnika.


Pravimo sigurne programe!


Naši programi su uvek ažurni i usklađeni sa zakonom.


Održavanje programa je naš stalni radni zadatak. Projektantski tim konstantno radi na razvoju i nove verzije objavljujemo nekoliko puta godišnje. One su rezultat zakonskih promena, povećanja kvaliteta postojećih obrada i dodavanja novih mogućnosti.


Sa nama nikada niste sami!


Korisnička podrška i pomoć je uvek dostupna i uključena u Vaš paket.


Podrška je naša značajna aktivnost, sa osnovnim zadatkom da pruži korisnicima Softek knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih informacionih sistema pomoć u korišćenju aplikacija. Obezbeđena je telefonska podrška za korisnike svakog radnog dana. Po potrebi, kroz interventno održavanje klijentima možemo obezbediti pomoć u kritičnim situacijama, ako priroda njihovog posla to zahteva. Za kvalitet naših usluga fizička rastojanja nisu ograničavajući faktor. Koristeći najsavremenije internet komunikacije, intervencije možemo da izvršimo u najkraćem mogućem roku.


Čemu težimo?


Želimo da stvorimo najbolje poslovne programe koji će Vam pomoći da poboljšate Vaše poslovanje.


Gledamo u budućnost. Planiramo dugoročno. Naš posao nikada neće biti završen. Želimo da povećamo jednostavnost upotrebe i pokrijemo segmente menadžmenta podataka koje još uvek ne pokrivamo. Svakim danom bliži smo svom cilju - razvoj najboljih knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih informacionih sistema koji će Vam pomoći da organizujete podatke i uspešno poslujete.

Preuzmite demo verziju programa i sami prosudite koliko smo blizu cilja.


Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!