Materijalno Knjigovodstvo


Program za Knjigovodstvo sadrži modul Materijalno Knjigovodstvo.


Materijalno knjigovodstvo koje se nalazi u okviru glavnog knjigovodstva služi za vođenje magacina repromaterijala, poluproizvoda, rezervnih delova, sitnog inventara, alata, goriva. Iz modula materijalno knjigovodstvo promene se automatski knjiženje u glavnu knjigu.Evidancija vrednosti magacina repromaterijala se vodi po sistemu prosečnih nabavnih cena.


U okviru materijalnog knjigovodstva možete formirati više različitih magacina ili grupa materijala. Šifarnik artikala je prvi i osnovni deo materijalnog knjigovodstva u kom se najpre moraju definisati šifre. U programu imate mogućnost izrade i štampe različite magacinske dokumentacije kao što su domaće i ino prijemnice materijala, trebovanja, računi i interne otpremnice, evidencija viška i manjka, povraćaj u magacin, reversi za alati i inventar kao i više različitih izveštaja (lageri, kartice, promet količinski i finansijski, količine po mestu troška).

sif_mater_1

Ovde možete pogledati uputstvo za evidenciju materijalnog knjigodvodstva kroz program Uputstvo

U materijalnom knjigovodstvu možete definisati i više različitih magacina

magacini

Prikaz lagera magacina repromaterijala

lager_mat

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!

Ne propustite priliku da probate naše programe besplatno!

Potrebno Vam je dva minuta da se registrujete. Nakon toga možete preuzeti naše sjajne programe u demo verziji, instalirati na Vaš računar i probati.