Program za knjigovodstvene agencije


Program koji odgovara Vašim potrebama.


Veliki je izazov pronaći pravi softver koji odgovara svim Vašim zahtevima i uz to dobiti kompletnu tehničku i knjigovodstvenu podršku.prorogram_za_plate1

Uporedno vođenje prostog i dvojnog knjigovodstva

Bilo da vodite prosto ili dvojno knjigovodstvo, skratite vreme vođenja poslovnih knjiga uz pravi program za knjigovodstvenu agenciju. Omogućava automatsko popunjavanje naloga za knjiženje, POPDV obrasca, KPR (knjige primljenih računa) i KIR (knjige izdatih računa), PK-1 knjige, zaključkog lista, bilana stanja i uspeha i svih ostalih finansijskih i drugih izveštaja.
55

Podrška u bilo kom trenutku

U svakom trenutku Vam je dostupna naša stručna podrška, savet i pomoć, koja je jedna od glavnih predsnosti našeg poslovnja. Možemo se povezati sa Vašim računarom putem Interneta (TeamViewer), kao i pružiti pomoć telefonskim putem. Obuka i pomoć su uključeni u mesečnu cenu održavanja programa.
7

Poverenje i sigurnost

Možete se osloniti na naše dugogodišnje iskustvo i uveriti se u kvalitet pružanja usluge. Neprekidno se razvijamo i brzo odgovaramo na pojedinačne zahteve i potrebe klijenata.

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!

Ne propustite priliku da probate naše programe besplatno!

Potrebno Vam je dva minuta da se registrujete. Nakon toga možete preuzeti naše sjajne programe u demo verziji, instalirati na Vaš računar i probati.