Nalog za Knjiženje


Program za Knjigovodstvo sadrži modul Nalog za Knjiženje.


Možete voditi knjigovodstvo za privredno društvo, preduzetničku radnju, udruženje građana, poljoprivredno gazdinstvo bez obzira na delatnost, veličinu i obim poslovanja. Program je idealan za knjigovodstvene agencije. Koncipiran je tako da obuhvata sve segmenta poslovanja preduzeća. Svaka poslovna promena automaski se može evidntirati po sistemu dvojnog i prosto knjigovodstvo (Knjiga PK1) istovremeno.


Modul Nalog za knjiženje služi za ručno knjiženje direktno u glavnu knjigu. Ručno knjiženje naloga koristimo tamo gde automatsko knjiženje nije moguće (npr. početno stanje na početku upotrebe programskog paketa IksWin, knjiženje kursnih razlika, knjiženje obračuna kamate, razne ispravke vrednosti i sl.). Ručno knjiženje u našem programu svedeno je na minimum i najveći broj standardnih poslovnih promena knjiže se automatski.

Primeri naloga za knjiženje

nalog_za_knjizenje_izvoda

Pregled knjiženih naloga

Modul Pregled knjiženih naloga nam daje spisak svih proknjiženih naloga u glavnoj knjizi. U prelgedu su vidljivi podaci:

  • Vrsta naloga za knjiženje
  • Broj naloga za knjiženje
  • Opis knjiženja
  • Dugovni i potražni saldo
  • I eventulna razlika u nalogu.

Možemo izdvojiti naloge samo za određenu vrstu dokumenata, npr. samo početno stanje, i za određeni period.

pregled_naloga

Dnevnik knjiženja

Dnevnik knjiženja nam daje pregled svih proknjiženih stavki u glavnoj knjizi sa zbirom dugovne i potražne strane svakog naloga. Možemo izdvojiti samo naloge za određenu vrstu dokumenata i za određeni period i štampati. Tako, ako smo navikli, da svaki knjigovodstveni nalog i štampamo ova opcija nam može uštedeti mnogo papira i registratora.

dnevnik_knjizenja

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!