Nalog za Knjiženje


Program za Knjigovodstvo sadrži modul Nalog za Knjiženje.


Možete voditi knjigovodstvo za privredno društvo, preduzetničku radnju, udruženje građana, poljoprivredno gazdinstvo bez obzira na delatnost, veličinu i obim poslovanja. Program je idealan za knjigovodstvene agencije. Koncipiran je tako da obuhvata sve segmenta poslovanja preduzeća. Svaka poslovna promena automaski se može evidntirati po sistemu dvojnog i prosto knjigovodstvo (Knjiga PK1) istovremeno.


Modul Nalog za knjiženje služi za ručno knjiženje direktno u glavnu knjigu. Ručno knjiženje naloga koristimo tamo gde automatsko knjiženje nije moguće (npr. početno stanje na početku upotrebe programskog paketa IksWin, knjiženje kursnih razlika, knjiženje obračuna kamate, razne ispravke vrednosti i sl.). Ručno knjiženje u našem programu svedeno je na minimum i najveći broj standardnih poslovnih promena knjiže se automatski.

Primeri naloga za knjiženje

nalog_za_knjizenje_izvoda

Pregled knjiženih naloga

Modul Pregled knjiženih naloga nam daje spisak svih proknjiženih naloga u glavnoj knjizi. U prelgedu su vidljivi podaci:

  • Vrsta naloga za knjiženje
  • Broj naloga za knjiženje
  • Opis knjiženja
  • Dugovni i potražni saldo
  • I eventulna razlika u nalogu.

Možemo izdvojiti naloge samo za određenu vrstu dokumenata, npr. samo početno stanje, i za određeni period.

pregled_naloga

Dnevnik knjiženja

Dnevnik knjiženja nam daje pregled svih proknjiženih stavki u glavnoj knjizi sa zbirom dugovne i potražne strane svakog naloga. Možemo izdvojiti samo naloge za određenu vrstu dokumenata i za određeni period i štampati. Tako, ako smo navikli, da svaki knjigovodstveni nalog i štampamo ova opcija nam može uštedeti mnogo papira i registratora.

dnevnik_knjizenja

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!

Ne propustite priliku da probate naše programe besplatno!

Potrebno Vam je dva minuta da se registrujete. Nakon toga možete preuzeti naše sjajne programe u demo verziji, instalirati na Vaš računar i probati.