Softek od svog osnivanja aktivno razvija programska rešenja za potrebe medicinskih ustanova i privatnih lekarskih ordinacija i poliklinika.

Davne 2000. godine krenuli smo sa razvojem informacionog sistema za službe transfuzije. Inače informaciioni sistemi u službama transfuzije su prve aplikacije koje su se javile u medicinskim ustanovama zbog vrlo složenog obima dokumentacije. Na svetskom tržištu postoje nekoliko multinacionalnih kompanija koje rade u ovoj oblasti, ali implementacija njihovog softvera u našim bolnicama je nemoguća zbog, za naše uslove, neverovatnih cena ovih softvera.

Imali smo priliku da vidimo neki od ovih program i da se uverimo da naše rešenje nudi sličene mogućnosti sa dodatnim prednostima, prilagodjeno je putpuno našim uslovima i zahtevom tz. elektonskog fakturisanja.

Naš najtraženiji program iz oblasti medicnskog softvera je program za privatne lekarske ordinacije. Program je zasnovan na iskustvima nekoliko lekarskih ordinacija i potpuno je prihvatljv i za mnoge specijalnosti, što se može videti i iz naše referntne liste: naši korisnici su pre svega internističke i kardiološke ordinacije ali i oftamološke, fizijatrijske, ordinacije opšte medicine i ostale.

Preuzmite naš demo program za lekarsku ordinaciju ili naručite demo cd.

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju. Probajte besplatno jedan mesec bez ikakvih obaveza!