Softek

Softek je osnovan 2003. godine, kao naslednik firme Komus koja je osnovana 1997. godine. Nastavljajući rad Komusa na aplikativnom softveru, ali sa novim i modernijim proizvodima već 12 godina uspešno poslujemo u oblasti savremenih informacionih tehnologija. Uspešno smo razvili i nastavljamo da razvijamo rešenja kako za mala i srednja preduzeća, tako i za budžetske korisnike. Tehnološke novine pratimo, ali smo prilikom njihovog prihvatanja pragmatični i često promišljeni, ne prihvataljući najnovija rešenja i nužno kao najbolja. Informaciona tehnologija nije igra, već alat koji će Vam pomoći da bolje isplanirate resurse, uštedite vreme i novac. Naša rešenja su testirana i pouzdana, praktična, lako se usvajaju i primenjuju, a rezultat su višegodišnjeg zajedničkog rada mnogobrojnih stručnjaka, konsultanata i programera. Svoj posao shvatamo veoma ozbiljno, s toga nam je jasno da su bezbednost i primenjivost podataka od izuzetnog značaja našim korisnicima. Do danas smo razvili više od 25 različitih programskih paketa. Takođe smo ponosni na naše korisnije i saradnju koju sa njima imamo. Naša rešenja su instalirana u preko 200 preduzeća i organizacija različitih delatnosti i veličina. Nudimo vam proverena i stabilna rešenja informacionih sistema i nadamo se da ćete i vi postati deo naše grupacije saradnika.

Projektovanje

Iza nas je veliko iskustvo u razvoju knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih aplikacija, stečeno u radu na kompleksnim i zahtevnim projektima. Od početka se insistiralo na brzom, efikasnom i optimizovanom programskom kodu, koji obezbeđuje jednostavno korisničko okruženje lako za korišćenje. Dugogodišnje iskustvo je pokazalo da su ovakve polazne osnove bile ispravne, što se najbolje ogleda u zadovoljstvu naših mnogobrojnih korisnika. Naši programi su projektovani za Microsoft Windows operativne sisteme, koji koriste moderne relacione baze podataka i predviđeni su za rad u računarskim mrežama. Microsoft platforma je osnova na kojoj je bazirano razvojno i implementaciono okruženje našeg informacionog sistema. Naši programi imaju zajedničko jezgro, platformu koja je razvijana više godina i koristi se kod svih korisnika. Konstruktivne sugestije samih korisnika doprinele su i doprinose daljem unapređenju platforme. To nam omogućava da se svako poboljšanje naših programa direktno uključi u više naših proizvoda, tako da korist imaju postojeći korisnici tih rešenja. U ispunjavanju korisničkih zahteva uvek težimo praktičnim i održivim rešenjima, koja će na duži vremenski rok zadovoljiti potrebe korisnika.

Održavanje

Održavanje aplikacija je naš stalni radni zadatak. Projektantski tim stalno radi na razvoju i nove verzije objavljujemo nekoliko puta godišnje. One su rezultat kako zakonskih promena, tako i povećanja kvaliteta postojećih obrada ili dodavanja novih mogućnosti. Zbog prirode posla stalno smo u toku sa svim zakonskim promenama koje ugrađujemo u naše programe.

Podrška

Podrška je naša značajna aktivnost, sa osnovnim zadatkom da pruži korisnicima Softek knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih informacionih sistema pomoć u korišćenju aplikacija. Telefonska podrška za korisnike koji sa Softekom imaju ugovore o održavanju i koji su u prvoj godini korišćenja, obezbeđena je svakog radnog dana uključujući i subotu. Po potrebi, kroz interventno održavanje klijentima možemo obezbediti pomoć u kritičnim situacijama, ako priroda njihovog posla to zahteva. Za kvalitet naših usluga fizička rastojanja nisu ograničavajući faktor. Koristeći najsavremenije internet komunikacije, intervencije možemo da izvršimo u najkraćem mogućem roku.

Budućnost

Gledamo u budućnost. Planiramo dugoročno. Ulažemo preko 70% svog profita u razvoj, što jasno pokazuje koliko nam znači inventivnost. Naš posao nikada neće biti završen. Želimo da stvorimo našim korisnicima alate pomoću kojih će izvlačiti maksimum iz podataka. Želimo da povećamo jednostavnost upotrebe i pokrijemo segmente menadžmenta podataka koje još uvek ne pokrivamo. Svakim danom bliži smo svom cilju - razvoj najboljih knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih informacionih sistema za mala i srednja preduzeća i društvene ustanove i organizacije koji će Vam pomoći da organizujete podatke i uspešno poslujete.

Isprobajte naš program besplatno!

Registrujte se kako biste mogli da preuzmete demo verziju programa. Probajte besplatno do kraja 2017. godine!