Softek

Softek je osnovan 2003. godine, kao naslednik firme Komus koja je osnovana 1997. godine. Nastavljajući rad Komusa na aplikativnom softveru, ali sa novim i modernijim proizvodima već 12 godina uspešno poslujemo u oblasti savremenih informacionih tehnologija.

Uspešno smo razvili i nastavljamo da razvijamo rešenja kako za mala i srednja preduzeća, tako i za budžetske korisnike. Tehnološke novine pratimo, ali smo prilikom njihovog prihvatanja pragmatični i često promišljeni, ne prihvataljući najnovija rešenja i nužno kao najbolja. Informaciona tehnologija nije igra, već alat koji će Vam pomoći da bolje isplanirate resurse, uštedite vreme i novac.

Naša rešenja su testirana i pouzdana, praktična, lako se usvajaju i primenjuju, a rezultat su višegodišnjeg zajedničkog rada mnogobrojnih stručnjaka, konsultanata i programera. Svoj posao shvatamo veoma ozbiljno, s toga nam je jasno da su bezbednost i primenjivost podataka od izuzetnog značaja našim korisnicima. Do danas smo razvili više od 25 različitih programskih paketa. Takođe smo ponosni na naše korisnije i saradnju koju sa njima imamo. Naša rešenja su instalirana u preko 200 preduzeća i organizacija različitih delatnosti i veličina. Nudimo vam proverena i stabilna rešenja informacionih sistema i nadamo se da ćete i vi postati deo naše grupacije saradnika.

Projektovanje

Iza nas je veliko iskustvo u razvoju knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih aplikacija, stečeno u radu na kompleksnim i zahtevnim projektima. Od početka se insistiralo na brzom, efikasnom i optimizovanom programskom kodu, koji obezbeđuje jednostavno korisničko okruženje lako za korišćenje. Dugogodišnje iskustvo je pokazalo da su ovakve polazne osnove bile ispravne, što se najbolje ogleda u zadovoljstvu naših mnogobrojnih korisnika.

Naši programi su projektovani za Microsoft Windows operativne sisteme, koji koriste moderne relacione baze podataka i predviđeni su za rad u računarskim mrežama. Microsoft platforma je osnova na kojoj je bazirano razvojno i implementaciono okruženje našeg informacionog sistema.

Naši programi imaju zajedničko jezgro, platformu koja je razvijana više godina i koristi se kod svih korisnika. Konstruktivne sugestije samih korisnika doprinele su i doprinose daljem unapređenju platforme. To nam omogućava da se svako poboljšanje naših programa direktno uključi u više naših proizvoda, tako da korist imaju postojeći korisnici tih rešenja. U ispunjavanju korisničkih zahteva uvek težimo praktičnim i održivim rešenjima, koja će na duži vremenski rok zadovoljiti potrebe korisnika.

Održavanje

Održavanje aplikacija je naš stalni radni zadatak. Projektantski tim stalno radi na razvoju i nove verzije objavljujemo nekoliko puta godišnje. One su rezultat kako zakonskih promena, tako i povećanja kvaliteta postojećih obrada ili dodavanja novih mogućnosti. Zbog prirode posla stalno smo u toku sa svim zakonskim promenama koje ugrađujemo u naše programe.

Podrška

Podrška je naša značajna aktivnost, sa osnovnim zadatkom da pruži korisnicima Softek knjigovodstvenih, poslovnih i medicinskih informacionih sistema pomoć u korišćenju aplikacija. Telefonska podrška za korisnike koji sa Softekom imaju ugovore o održavanju i koji su u prvoj godini korišćenja, obezbeđena je svakog radnog dana uključujući i subotu. Po potrebi, kroz interventno održavanje klijentima možemo obezbediti pomoć u kritičnim situacijama, ako priroda njihovog posla to zahteva.

Za kvalitet naših usluga fizička rastojanja nisu ograničavajući faktor. Koristeći najsavremenije internet komunikacije, intervencije možemo da izvršimo u najkraćem mogućem roku.