PROGRAM ZA KNJIGOVODSTVO

Program za knjigovodstvo IKS (Integralni knjigovodstveni sistem) je idealano programsko rešenje za vodjenje poslovnih knjiga

Možete voditi knjigovodstvo za privredno društvo, preduzetničku radnju, udruženje građana, poljoprivredno gazdinstvo bez obzira na delatnost, veličinu i obim poslovanja. Program je idealan za knjigovodstvene agencije. Koncipiran je tako da obuhvata sve segmenta poslovanja preduzeća. Svaka poslovna promena automaski se može evidntirati po sistemu dvojnog i prosto knjigovodstvo (Knjiga PK1) istovremeno.

Demo verzija Korisničko uputstvo
Obaveštavamo sve naše sadašnje i buduće korisnike programa za knjigovodstvo da smo preko postojećih automatskih knjizenja obezbedili popunjavanje POPDV obrasca prema Pravilniku o obliku, sadržini i načinu vođenja evidencije o PDV-u i o obliku i sadržini pregleda obračuna PDV koji je objavljen 06.10.2017. godine, a koji se primenjuje od 01.01.2018. godine.

Pregled obračuna PDV sadrži:

 1. Promet dobara i usluga za koji je propisano poresko oslobođenje sa pravom na odbitak prethodnog poreza
 2. Promet dobara i usluga za koji je propisano poresko oslobođenje bez prava na odbitak prethodnog poreza
 3. Oporezivi promet dobara i usluga koji vrši obveznik pdv i obračunati pdv
 4. Posebni postupci oporezivanja
 5. Ukupan promet dobara i usluga i ukupno obračunati pdv
 6. Uvoz dobara stavljenih u slobodan promet u skladu sa carinskim proprisima
 7. Nabavka dobara i usluga od poljoprivrednika
 8. Nabavka dobara i usluga, osim nabavke dobara i usluga od poljoprivrednika
 9. Ukupna vrednost nabavljenih dobara i usluga, uključujući i uvoz dobara stavljenih u slobodan promet
 10. Poreska obaveza (iznos obračunatog pdva)
 11. Promet dobara i usluga izvršen van Republike i drugi promet koji ne podleže pdv-u


Obrazac POPDV možete preuzeti OVDE



prorogram_za_plate1

Pogodnosti prilikom iznajmljivanja IKS programskih modula

Podrška i pomoć pri radu u programu u svakom trenutku preko remote desktopa za sve vreme korišćenja programa ukuljučeno je u cenu održavanja. Početna obuka za korišćenje programa uključena je u cenu održavanja. Demo verzija
knjigovodja_racunar_2

IKS je jednostavan za korišćenje i pozdan u radu

IKS program za knjigovodstvo odlikuje sigurnost i lakoća savladavanja rada. Jednostavnost - korisnički interfejs je jednoobrazan i modernog izgleda. Omogućili smo vam da se jednim unosom dokument upiše u više pomoćnih evidncija. Lakoća savladavanja rada u IKS-u je naša glavna prednost.



knjigovodstvo_dvojno2

IKS je uvek usklađen sa zakonom

Bitan deo aplikacije je i automatski update putem interneta koji omogućava da vaš program za knjigovodstvo uvek bude ažuriran u skladu sa zakonskim promenama te osvežen svim novim mogućnostima koje stalno dodajemo i usavršavamo.
aa

IKS za knjigovodstvene agencije

Ukoliko ste knjigovodstvena agencija program za knjigovodstvo IksWin će vam na jednostavan način omogućiti vođenje knjigovodstva za neograničen broj firmi.
Omogućava vođenje poslovnih knjiga za sve vrste poslovnih jedinica.


knjigovodja_racunar_2

IKS ne zahteva kupovinu novog računara

Kompjuter koji trenutno koristite biće odgovarajući za IKS program za knjigovodstvo. IKS program za knjigovodstvo radi isključivo na računarima sa Windows opreativnim sistemima (Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10).
knjigovodstvo22

IKS može da radi u lokalnoj mreži kompjutera

IKS program za knjigovodstvo je baziran na klijent-server arhitekturi i podržava rad u lokalnoj mreži sa neograničenim brojem klijenata.





knjigovodja_racunar_2

IKS skraćuje vreme unosa podataka korišćenjem tastature

Podaci se unose uz pomoć miša i u većoj meri preko tastature. IKS je u potpunosti prilagođen za rad tastaturom - čime korisnik znatno dobija na brzini unosa. Pri izradi smo se vodili idejom da postignemo jednostavnost i brzinu unosa kao nekada korišćenih DOS programa.


podrska

Možemo Vam pomoći preko interneta u svakom trenutku

Stručna podrška, saveti i pomoć pri radu u programu u svakom trenutku putem internera i remote desktopa (Team Viewer) za sve vreme korišćenja programa ukuljučeno je u cenu održavanja.

 

Uputstva za najčešće postavljana pitanja u vezi knjiženja u programu IksWin